Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til jan50Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ArousalProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til NyssaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til HazeProfilbildet til shaftyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BecksProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til Leto78Profilbildet til Nic94Profilbildet til LadyStarProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til bwillyProfilbildet til MarwinProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til JustinProfilbildet til monique tvProfilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til regntøymannProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ani5

m52a

@m52a
aktiv for 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt m52a:Disse profilene har m52a besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje