Profilbildet til JimBodenProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til agderProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til AnetteleProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til CalaDorProfilbildet til StianProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til CharlesProfilbildet til BecksProfilbildet til ErogenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BiotermProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til vickycdProfilbildet til sølProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til AndiiProfilbildet til DodraugenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til dia***Profilbildet til NordlandProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Fin g30

Mandal37

@mandal37
aktiv for 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mandal37:Disse profilene har Mandal37 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje