Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til XjanneProfilbildet til JaNuSProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LokerProfilbildet til runAProfilbildet til kajabiProfilbildet til MannValdresProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til komigje69Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LadyBBW
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til just myselfProfilbildet til xtrProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til davidandreProfilbildet til shinY_Profilbildet til virtuveProfilbildet til Trappani89Profilbildet til BiparProfilbildet til NallexyProfilbildet til sverre89Profilbildet til StrazoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Josep

Osl38

@mann2575
aktiv for 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje