Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til afrikarProfilbildet til Solros72Profilbildet til solaProfilbildet til pitt76Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til simonaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Jan46Profilbildet til pierceddickProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til jan50Profilbildet til Stine1986
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BotanicalProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til xdresserProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til hawe35Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LærerenProfilbildet til TuttaProfilbildet til Humlevatn

Osl38

@mann2575
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje