Profilbildet til xtrProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til northkickProfilbildet til AnMy99Profilbildet til sluggernProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til BillProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til nord88Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Kate WProfilbildet til ArielProfilbildet til YouwishProfilbildet til monique tvProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Angel4u

marita

@marita
aktiv for 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje