Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KvastenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Floppa1Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til karlaaProfilbildet til bakerProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Grom87Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til naitsProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til zethProfilbildet til Zax
Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til MusashiProfilbildet til mann oslProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BottomProfilbildet til Osl38Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Grom87Profilbildet til ExosProfilbildet til Slappen72Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til temptationProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Valeria

marita

@marita
aktiv for 3 år siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje