Profilbildet til sverre89Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til DrulProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til RomeoProfilbildet til mark04Profilbildet til InsomniaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til MaykieProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til miss76Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Modesty56
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til SadominatorProfilbildet til MeeowProfilbildet til j18elverumProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til stuve92Profilbildet til LilliMyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Brum

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv for 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje