Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til simonaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til TearyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til knny88Profilbildet til Sonny55Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BjerklaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MeeowProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til knutbrgProfilbildet til EvensProfilbildet til burndoc
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til JosepProfilbildet til bwillyProfilbildet til Lica89Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til AlesioProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Osl38Profilbildet til LærerenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LåtteProfilbildet til nord88Profilbildet til Ninna

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv for 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje