Profilbildet til just myselfProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MeeowProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Anne72Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Mr.XProfilbildet til RantazticProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til sweden boyProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Mystical34Profilbildet til BittenProfilbildet til trond`en
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til TheRose49Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til YouwishProfilbildet til BullseyeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Geirern92Profilbildet til TommybProfilbildet til LathamsProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til knutbrg

mrroyal

@mrroyal
aktiv for 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrroyal:Disse profilene har mrroyal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje