Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til HazeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til 59modellProfilbildet til ManimalProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MedusaProfilbildet til davidandreProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til kmfantProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Arconada
Profilbildet til BluwProfilbildet til norseman9Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MortenBProfilbildet til someboyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AvalonProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til krsflortProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SjtProfilbildet til Tor&tina40

mrroyal

@mrroyal
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrroyal:Disse profilene har mrroyal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje