Profilbildet til kaiasoProfilbildet til IronheartProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til pvcloveProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LauVauProfilbildet til someboyProfilbildet til norseman9Profilbildet til jan50Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til LilliMyProfilbildet til beitoProfilbildet til GoldenProfilbildet til shivaProfilbildet til naitsProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Tony21Profilbildet til KogKProfilbildet til bad666boyProfilbildet til agderProfilbildet til jonas93Profilbildet til gameroslProfilbildet til Bortenfor Vanilje

MrTwoface

@mrtwoface
aktiv for 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt MrTwoface:Disse profilene har MrTwoface besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje