Profilbildet til urokraakeProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til temptationProfilbildet til dogbayProfilbildet til mrroyalProfilbildet til mrtoreProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Stuker'nProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til LamatryneProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til DrYvilProfilbildet til JiJiProfilbildet til bipassiv46
Profilbildet til MeeowProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ElyProfilbildet til BabyWProfilbildet til Skeva91Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sweden boyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mr.XProfilbildet til henrkjarProfilbildet til YouwishProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til RosjerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Musashi

MrTwoface

@mrtwoface
aktiv for 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrTwoface:Disse profilene har MrTwoface besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje