Profilbildet til nelg90Profilbildet til 2KosProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til mrroyalProfilbildet til pvcloveProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til mizzyProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til HardRockProfilbildet til ExosProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TorolavProfilbildet til leandro
Profilbildet til LululuuProfilbildet til GeiriProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KvastenProfilbildet til HommeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til afrikarProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til GogT1971Profilbildet til MidasProfilbildet til PhenrikProfilbildet til TorolavProfilbildet til Crazy92Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Klar 79

Olavsen

@olavsen28
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Olavsen:Disse profilene har Olavsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje