Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til AlekProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til shinY_Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Plu2Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Angel84Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til apeeassProfilbildet til krsflortProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til NyssaProfilbildet til MrLumar82
Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til CdrypaProfilbildet til RuienProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til jan50Profilbildet til Donatello21Profilbildet til leandroProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til joniProfilbildet til shado33Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Shadowwolf

Gutt20sør

@oleri1
aktiv for 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje