Profilbildet til AlekProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til RixnProfilbildet til KWGProfilbildet til Floppa1Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Mossing34Profilbildet til JontassProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ExosProfilbildet til gameroslProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til veilchenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til guttenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til kajabiProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til shado33Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Man30303Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til GeiriProfilbildet til dogbayProfilbildet til Ely

Oslo 44

@oslopassiv40
aktiv for 1 år, 11 måneder siden
Søker sextreff med voksen mann:-) Vis
Disse profilene har besøkt Oslo 44:Disse profilene har Oslo 44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje