Profilbildet til LissaProfilbildet til RixnProfilbildet til Singel49Profilbildet til sølProfilbildet til SkårnesProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ingoladProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Bimann43Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til OlavsenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til freezinProfilbildet til No StringsProfilbildet til joniProfilbildet til MannValdresProfilbildet til AyakachanProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til MariusProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Roger84Profilbildet til JM28Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Tabbe

Passivg19

@passivg19
aktiv for 2 år siden
Disse profilene har besøkt Passivg19:Disse profilene har Passivg19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje