Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til DorransProfilbildet til akane21Profilbildet til Man30303Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til RubberkingProfilbildet til ToyenProfilbildet til Androx0Profilbildet til KvastenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til jannis25Profilbildet til BullseyeProfilbildet til kmfant
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til LangbeinProfilbildet til SussProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til jan50Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til AndyrjProfilbildet til krsflortProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AnMy99Profilbildet til chipProfilbildet til faithProfilbildet til SimProfilbildet til MM77

pia1975

@pia1975
aktiv for 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje