Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til HommeProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ingoladProfilbildet til Anne72Profilbildet til HazeProfilbildet til KospieProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Latexleah
Profilbildet til virtuveProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til TommybProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til AndroidProfilbildet til Mandal37Profilbildet til MikeProfilbildet til BjornchProfilbildet til RealboyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til spruksProfilbildet til CulprateProfilbildet til Lars80Profilbildet til par_30Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til ensomgutt23

pia1975

@pia1975
aktiv for 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt pia1975:Disse profilene har pia1975 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje