Profilbildet til runAProfilbildet til simonaProfilbildet til windel999Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til ZeroProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til NinnaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til No StringsProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til CalaDorProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BottomProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til BiotermProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til MarwinProfilbildet til VildeeeProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til krsflortProfilbildet til TabbeProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Kate WProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til DionysusProfilbildet til andrea transe møre&romsdal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje