Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til just myselfProfilbildet til Lica89Profilbildet til BjornchProfilbildet til TearyProfilbildet til BrumProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til BabyWProfilbildet til CindyCDProfilbildet til knutbrgProfilbildet til krsflortProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Bimann43Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til qwerty19Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til YouwishProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Lill17Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til XenaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til stian93Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til sweden boy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje