Profilbildet til mark04Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Tara84Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Ready4funProfilbildet til SherylProfilbildet til MM77Profilbildet til jens41Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til OdinProfilbildet til Helene89Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til layllanielsProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til mrtoreProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til kmfantProfilbildet til Stine1986Profilbildet til northkickProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Joey77Profilbildet til ArconadaProfilbildet til blaithinProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Trappani89Profilbildet til .tvliseProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Sonny55

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje