Profilbildet til bad666boyProfilbildet til slaviProfilbildet til guttenProfilbildet til xdresserProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Siba44Profilbildet til bwillyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til northkickProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til kajabiProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TigerProfilbildet til sverre89
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til talkmanProfilbildet til sølProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til BiparProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til troendern93Profilbildet til trannyboyProfilbildet til RomeoProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KristiansenProfilbildet til baschtuProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Voluptuous

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje