Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til JontassProfilbildet til LauVauProfilbildet til slaviProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Hilde79Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Cd28Profilbildet til TingTongProfilbildet til Grom87Profilbildet til RonnProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til shivaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til jonas93Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til AzathothProfilbildet til Difference___Profilbildet til KatherineProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til nattroseProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KantarellenTerrasse

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje