Profilbildet til NowheremanProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til cat68Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til trisvikProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Klar 79Profilbildet til SuzProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KaisaProfilbildet til toro60Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til zailoProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til MedusaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MolliProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til KvastenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til parivestProfilbildet til Muskeldigger

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje