Profilbildet til *Punky*Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til ElyProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Jan46Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til RJProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til simonaProfilbildet til Leto78Profilbildet til halloisProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til AlexanderProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til toro60Profilbildet til jonas93Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til kinky667Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Slappen72Profilbildet til akane21

regntøymann

@rainwear6
aktiv for 4 uker siden
Disse profilene har besøkt regntøymann:Disse profilene har regntøymann besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

regntøymann

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Gummisex i regntøy

Hva jeg hater mest

Arroganse / usaklighet

Fritekst

Bi-sex mann, RegntøyFetisjist som tenner på kvinner og menn i regntøy.

Moderator

Om deg

Regntøy Fetisj. Liker å kle meg i flere lag med regntøy og ingen klær under. Gjerne flere lag regntøy der innerste laget er “vrengt” med gummisiden inn mot naken kropp.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje