Profilbildet til Natasha93Profilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til slaviProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til leandroProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Hilde79Profilbildet til just myselfProfilbildet til lauraloveProfilbildet til mrroyal
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til No StringsProfilbildet til Lica89Profilbildet til MariusProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til LululuuProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til CindyCDProfilbildet til bakerProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til lauraloveProfilbildet til BecksProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Nallexy

regntøymann

@rainwear6
aktiv for 1 dag, 17 timer siden
Disse profilene har besøkt regntøymann:Disse profilene har regntøymann besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

regntøymann

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Gummisex i regntøy

Hva jeg hater mest

Arroganse / usaklighet

Fritekst

Bi-sex mann, RegntøyFetisjist som tenner på kvinner og menn i regntøy.

Moderator

Om deg

Regntøy Fetisj. Liker å kle meg i flere lag med regntøy og ingen klær under. Gjerne flere lag regntøy der innerste laget er “vrengt” med gummisiden inn mot naken kropp.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje