Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til lekenergodProfilbildet til jeanettekProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til afrikarProfilbildet til KospieProfilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til BotanicalProfilbildet til layllanielsProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til krsflortProfilbildet til lalaparProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til HardRockProfilbildet til DorransProfilbildet til RuienProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til latino123

Rasputin72

@rasputin72
aktiv for 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje