Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KospieProfilbildet til NylongummiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ElinesProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ShineProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Modesty56Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Langbein
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til .tvliseProfilbildet til vekten75Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til MedusaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til JontassProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til knny88

Rasputin72

@rasputin72
aktiv for 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje