Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Stine1986Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til BadboyProfilbildet til EvensProfilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til 33Profilbildet til MaykieProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Freddyfe
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til j18elverumProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MM77Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til runAProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Savannah2581

33

@sara22
aktiv for 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt 33:Disse profilene har 33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje