Profilbildet til @nn@Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til bergenm30Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Tyber30Profilbildet til OlavsenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til IngunnProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til OdinProfilbildet til SimProfilbildet til someboyProfilbildet til BiotermProfilbildet til Geirern92
Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til StaaleProfilbildet til slaviProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Passivg19Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Sonny55Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til BotanicalProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til IntrMannProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Bortenfor Vanilje

33

@sara22
aktiv for 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt 33:Disse profilene har 33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje