Profilbildet til sjømannProfilbildet til AlesioProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Tine cdProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ToremannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til HardRockProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BadboyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til SjtProfilbildet til NataProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til just myself
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ElinesProfilbildet til MortenBProfilbildet til lalaparProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Klar 79Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til h_frodeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Caleron86Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til gloria thomas

Satzumi213

@satzumi25
aktiv for 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Satzumi213:Disse profilene har Satzumi213 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje