Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til YouwishProfilbildet til LangbeinProfilbildet til kajabiProfilbildet til maler.nProfilbildet til BjerklaProfilbildet til orphansProfilbildet til RAPID4Profilbildet til SoffiProfilbildet til testomanProfilbildet til sølProfilbildet til BjornchProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til rikkeintim
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til northkickProfilbildet til NåProfilbildet til swedmanProfilbildet til OdinProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SadominatorProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Avalon

Satzumi213

@satzumi25
aktiv for 4 år siden
Disse profilene har besøkt Satzumi213:Disse profilene har Satzumi213 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje