Profilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Stuker'nProfilbildet til zethProfilbildet til SingleLizProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til mrroyalProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til bby123Profilbildet til BluwProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til ErogenProfilbildet til RJ
Profilbildet til SherylProfilbildet til Floppa1Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Mystical34Profilbildet til DjeimiProfilbildet til zethProfilbildet til BiotermProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Tony21Profilbildet til bunnyProfilbildet til johnrunProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Zuurie2

Sheryl

@sheryl29
aktiv for 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sheryl:Disse profilene har Sheryl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje