Profilbildet til urokraakeProfilbildet til staalmannenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Tara84Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til DionysusProfilbildet til IntrMannProfilbildet til BiparProfilbildet til Floppa1Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AndroidProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til synnyProfilbildet til babybooProfilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til TingTongProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SadominatorProfilbildet til swedmanProfilbildet til SakoProfilbildet til BluwProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SwededarterProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JupiterProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til vårkåt

SissyShirley

@shirley666
aktiv for 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje