Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til BjornchProfilbildet til Dotto81Profilbildet til ZizouProfilbildet til mrroyalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Jan46Profilbildet til NeonProfilbildet til Matiine123Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BjerklaProfilbildet til LululuuProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Ely
Profilbildet til hank95Profilbildet til AvalonProfilbildet til nord88Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Sonny55Profilbildet til LærerenProfilbildet til Niko9Profilbildet til ArousalProfilbildet til golfbearProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Bortenfor Vanilje

shiva

@shiva
aktiv for 3 år, 8 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje