Profilbildet til j18elverumProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til InsomniaProfilbildet til RosjerProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Telemann88Profilbildet til NinnaProfilbildet til KWGProfilbildet til zailoProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til førdeparetProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Rixn
Profilbildet til SuzProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Mr.XProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til latino123Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SvetikProfilbildet til NordJente90Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til KogKProfilbildet til DrulProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Teary

shiva

@shiva
aktiv for 3 år, 10 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje