Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Solros72Profilbildet til ArousalProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Cato1977Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Joey77Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Geirern92Profilbildet til urokraakeProfilbildet til layllaniels
Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til RememBr83Profilbildet til naitsProfilbildet til KogKProfilbildet til LilliMyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til 59modellProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Linda_25Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MannValdresProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til apeeassProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til uzi69

Stian

@stianiversen
aktiv for 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje