Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til petzlProfilbildet til DavinciProfilbildet til swedmanProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til SjtProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til layllanielsProfilbildet til VictorProfilbildet til AyakachanProfilbildet til godsg1Profilbildet til Kaisa
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BiparProfilbildet til Plu2Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ShjalomProfilbildet til pitt76Profilbildet til TheReaderProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til orphansProfilbildet til PhenrikProfilbildet til spruksProfilbildet til LatexLovr

Stian

@stianiversen
aktiv for 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje