Profilbildet til ZaxProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Hemne72Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til C.lop14Profilbildet til KristiansenProfilbildet til RomeoProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Telemann88Profilbildet til DodraugenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til pvcloveProfilbildet til JavhaxProfilbildet til trisvik
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til GiggSProfilbildet til baschtuProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til petrus1956Profilbildet til KarinagayProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til par_30Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Slappen72Profilbildet til elghode

sydvest m48

@sydvest-m48
aktiv for 5 år, 2 måneder siden
Hei,her skjer det lite ;-( Vis
Disse profilene har besøkt sydvest m48:Disse profilene har sydvest m48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje