Profilbildet til BottomProfilbildet til OsloG21Profilbildet til stian93Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til knutbrgProfilbildet til bunnyProfilbildet til Roger84Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til freezinProfilbildet til IngunnProfilbildet til Bluw
Profilbildet til Crazy92Profilbildet til spruksProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til bwillyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til runAProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Skeva91Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NeonProfilbildet til petzlProfilbildet til Arvidluis

Sylvester

@sylvester
aktiv for 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sylvester:Disse profilene har Sylvester besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje