Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Tyber30Profilbildet til someboyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mrroyalProfilbildet til simonaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til FinelineProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til halloisProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Cd28Profilbildet til baker
Profilbildet til LamatryneProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til førdeparetProfilbildet til kennethProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til bad666boyProfilbildet til northkickProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til IronheartProfilbildet til KatherineProfilbildet til Victor

Telemann88

@telemann88
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje