Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til simonaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til DorransProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til ElviraProfilbildet til Bimann43Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til CdrypaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KennethR88Profilbildet til davidandreProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til *HerreMannVestby
Profilbildet til kmfantProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TigerProfilbildet til SingleLizProfilbildet til spruksProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TheRose49Profilbildet til moss73Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til BjerklaProfilbildet til AlekProfilbildet til Mindy000Profilbildet til petrus1956Profilbildet til apeeassProfilbildet til ember22Profilbildet til Modesty56

Telemann88

@telemann88
aktiv for 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje