Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AfroManProfilbildet til bamsefarProfilbildet til LadysmanProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SammiProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ChivasProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Platinum
Profilbildet til MeeowProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til kmfantProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til CdrypaProfilbildet til AmpriProfilbildet til Sonny55Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ElinesProfilbildet til NoMoreMrNiceguy

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv for 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje