Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til RockDudeProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til xantippeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til fridafridaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Solros72Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til buskerudProfilbildet til Miss
Profilbildet til BillProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ExodiaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til latex66Profilbildet til m52aProfilbildet til HommeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til krsflortProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til NightdiverProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Freddyfe

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv for 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje