Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til FinelineProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ValeriaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Nic94Profilbildet til kinky667Profilbildet til ElleseusProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til spruksProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til davidandreProfilbildet til ole322Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Lill17Profilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KjellarProfilbildet til burndocProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til shinY_Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til IngunnProfilbildet til stian93

.tvlise

@thomas71
aktiv for 3 år, 6 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje