Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til AlexsProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til IronheartProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til HardRockProfilbildet til BillProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til InnlandetProfilbildet til LatexleahProfilbildet til TheMissProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til stian93Profilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til RosjerProfilbildet til someboyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Stuker'nProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til BiotermProfilbildet til ArconadaProfilbildet til MolliProfilbildet til westpar76Profilbildet til Matiine123Profilbildet til norseman9Profilbildet til LamatryneProfilbildet til veilchenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Victor

.tvlise

@thomas71
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje