Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til KWGProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til EvensProfilbildet til naitsProfilbildet til InnlandetProfilbildet til trisvikProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til **WanjaProfilbildet til nina1992Profilbildet til JM28Profilbildet til regntøymannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Freddyfe
Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ScorpionProfilbildet til shado33Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TommybProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til naitsProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til colargolProfilbildet til talkmanProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DrYvilProfilbildet til staalmannenProfilbildet til jente2011Profilbildet til Drul

Tine cd

@tine-cd
aktiv for 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tine cd:Disse profilene har Tine cd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje