Profilbildet til BabyWProfilbildet til henrkjarProfilbildet til skurk3Profilbildet til bwillyProfilbildet til KvastenProfilbildet til sluggernProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til two-playfulProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til JustinProfilbildet til DavinciProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til layllanielsProfilbildet til pitt76
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til LærerenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til synnyProfilbildet til MaykieProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ShineProfilbildet til SammiProfilbildet til MusashiProfilbildet til ole322Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BjornchProfilbildet til xdresser

Tine cd

@tine-cd
aktiv for 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tine cd:Disse profilene har Tine cd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje