Profilbildet til qwerty19Profilbildet til ToremannProfilbildet til JosepProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til MolliProfilbildet til staalmannenProfilbildet til DionysusProfilbildet til AndroidProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Roger84Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Man30303Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Romeo
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til lekenergodProfilbildet til MikeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til nattroseProfilbildet til sjømannProfilbildet til virtuveProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til windel999Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til AyakachanProfilbildet til miss76Profilbildet til IronheartProfilbildet til NordlandProfilbildet til HoneyMoney

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv for 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje