Profilbildet til TempenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til vekten75Profilbildet til KarinagayProfilbildet til jan50Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Tara84Profilbildet til BergenoProfilbildet til vanosm52Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til MissProfilbildet til MedusaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til hawe35
Profilbildet til NinnaProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til JosepProfilbildet til NylongummiProfilbildet til BiparProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til skurk3Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Latex50Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til snirlenProfilbildet til XjanneProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til buskerud

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv for 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje