Profilbildet til SigvegalProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til chipProfilbildet til DavinciProfilbildet til mann oslProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til *'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KvastenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til virtuveProfilbildet til Angel84Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Passivg19Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til StrazoProfilbildet til røyskattaProfilbildet til trisvikProfilbildet til nattroseProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til DavinciProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til jente2011Profilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Grom87Profilbildet til EmmelieKK

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv for 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje