Profilbildet til PhenrikProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Difference___Profilbildet til SpindelProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til knny88Profilbildet til godsg1Profilbildet til jarlemannProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Matiine123Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til poopITboy
Profilbildet til EscobarProfilbildet til MatteStProfilbildet til Mass SageProfilbildet til BjoernProfilbildet til Erik1337Profilbildet til harepusenProfilbildet til lalaparProfilbildet til MariusProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til akane21Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til leandroProfilbildet til monique tvProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Søker leken mann i Oslo

urokraake

@urokraake
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje