Profilbildet til TearyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til jenandProfilbildet til shinY_Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til TommybProfilbildet til NightdiverProfilbildet til akane21Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til bakerProfilbildet til ShjalomProfilbildet til layllaniels
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til babybooProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til charlotee23Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Stuker'nProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til DrYvilProfilbildet til qwerty19Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til snirlenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Mjau Lhmr

urokraake

@urokraake
aktiv for 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje