Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til TearyProfilbildet til Osl38Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Per SProfilbildet til Thea92Profilbildet til TheReaderProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ballderProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AndroidProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Swededarter
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til NordJente90Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til trisvikProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til bad666boyProfilbildet til lauraloveProfilbildet til jan50Profilbildet til AndyrjProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til orphans

yana

@yana
aktiv for 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt yana:Disse profilene har yana besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje