Profilbildet til Isabella10Profilbildet til bergenm30Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til MrVoldProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SpindelProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ZeroProfilbildet til LatexfunProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til LeneaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til colargolProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til bergen89Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til cat68Profilbildet til AfroManProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til urokraakeProfilbildet til nord88Profilbildet til baschtuProfilbildet til AlekProfilbildet til TengilProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BjoernProfilbildet til bunnyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Apirak_Kapitra

yana

@yana
aktiv for 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt yana:Disse profilene har yana besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje