Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sverre89Profilbildet til NjordProfilbildet til troendern93Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BotanicalProfilbildet til jeanettekProfilbildet til JiJiProfilbildet til LissaProfilbildet til jens41Profilbildet til dogbayProfilbildet til SnæxProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Stine1986
Profilbildet til Anne72Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til AndroidProfilbildet til mindwtoProfilbildet til jenandProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til MedusaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til AnetteleProfilbildet til eddi1000Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Insomnia

Youwish

@youwish
aktiv for 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje