Profilbildet til TingTongProfilbildet til jarlemannProfilbildet til mindwtoProfilbildet til DionysusProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til XenaProfilbildet til NinnaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til miss76Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til staalmannen
Profilbildet til XenaProfilbildet til ToyenProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Helene89Profilbildet til pvcloveProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til agderProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til buskerudProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Stuker'nProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Par i Aust Agder

Youwish

@youwish
aktiv for 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje