Profilbildet til TabbeProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Roger84Profilbildet til Flekka18Profilbildet til BillProfilbildet til guttenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til virtuveProfilbildet til jens41Profilbildet til CalaDorProfilbildet til babybooProfilbildet til Mindy000Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Alexander44
Profilbildet til AlexsProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Tara84Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Lars80Profilbildet til sexworker202Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til OdinProfilbildet til naitsProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til andy1988Profilbildet til TempenProfilbildet til Ely

zailo

@zailo
aktiv for 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje