Profilbildet til blaithinProfilbildet til bamsefarProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til AsveigProfilbildet til jens41Profilbildet til TorolavProfilbildet til EvensProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til krsflortProfilbildet til RogermadsProfilbildet til mann oslProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til KWGProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til slaviProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til leandroProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til mann oslProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til DavinciProfilbildet til MusashiProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Insomnia

zailo

@zailo
aktiv for 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje