Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Ready4funProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til NordlandProfilbildet til northkickProfilbildet til LeneaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Niko9Profilbildet til @nn@Profilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til trond`enProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til jente2011Profilbildet til SwededarterProfilbildet til ChrisCProfilbildet til sjømannProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Reina21Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NeonProfilbildet til IngerLiseBia

ZupaMann

@zupamann
aktiv for 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ZupaMann:Disse profilene har ZupaMann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje